گوشی مرموز جدید شیائومی با نمایشگر دوم در پشت در راه است

شیائومی احتمالاً یک گوشی جدید با نمایشگر پشتی طراحی کرده که شباهت‌هایی به می ۱۱ اولترا دارد. این دستگاه با نام Q200 در کدهای HyperOS دیده شده و احتمال دارد نسخه‌ی ویژه‌ای از سری شیائومی ۱۶ باشد. رونمایی رسمی احتمالاً در شهریور ۱۴۰۴ در چین انجام می‌شود.
گوشی مرموز جدید شیائومی با نمایشگر دوم در پشت در راه است

گوشی مرموز جدید شیائومی با نمایشگر دوم در پشت در راه است

بازگشت طراحی جسورانه به سبک می ۱۱ اولترا؟

به‌نظر می‌رسد شیائومی قصد دارد بار دیگر دست به طراحی خلاقانه بزند و گوشی جدیدی با نمایشگر ثانویه در پنل پشتی معرفی کند؛ چیزی که قبلاً در می ۱۱ اولترا دیده بودیم و حالا نشانه‌هایی از احیای آن در دل کدهای HyperOS دیده می‌شود.

در جدیدترین افشاگری‌ها، به دستگاهی با نام رمز Pandora و مدل Q200 اشاره شده که قابلیت «نمایشگر زیرمجموعه» دارد؛ عبارتی که به وضوح به وجود یک صفحه‌نمایش کوچک در کنار دوربین اشاره می‌کند. اگر این اطلاعات درست باشد، شیائومی پس از چند سال دوباره طراحی دو نمایشگر را به خط تولید خود بازمی‌گرداند.

چه انتظاری از گوشی Q200 داریم؟

 گفته می‌شود این مدل، نسخه‌ی پریمیوم سری شیائومی ۱۶ خواهد بود دو مدل دیگر یعنی شیائومی ۱۶ و ۱۶ پرو طراحی ساده‌تری دارند  فعلاً اطلاعات دقیقی از سخت‌افزار منتشر نشده  احتمال رونمایی در شهریور یا مهر ۱۴۰۴ فقط در بازار چین  عرضه جهانی ممکن است تا سال ۲۰۲۶ به تأخیر بیفتد

نمایشگر دوم در گوشی می‌تواند امکانات جدیدی مثل کنترل موسیقی، نمایش نوتیفیکیشن‌ها یا حتی سلفی با دوربین اصلی را فراهم کند. باید دید شیائومی چطور این ایده را اجرا خواهد کرد.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد